Sortează după:
Afișează:

Jucarii

Prin joacă poți dezvolta o relație de încredere cu pisica ta și o vei  încuraja să facă mișcare.Gama noastră de jucării îți pune la dispoziție o multitudine de modele atractive si interactive,jucarii undita, mingiute, jucarii pentru zgariat, jucarii soricel din diferite materiale si diferite forme.

Cu ajutorul jucariilor veti incuraja felina sa faca miscare.

Cea mai buna metoda de a se mențina activa este prin intermediul jucăriilor.Pisicile care traiesc in interior  sunt mai predispuse sa devina lenese si sa se ingrase, dar cu ajutorul acestora  putem alunga efectele negative ale sedentarismului din randul pisicilor. Jucariile interactive sunt utilizate in special pentru pisicile cu exces de energie, iar pentru pisicile lenese jucariile le incurajeaza sa fie mai active

Joaca poate reduce stresul, plictiseala și chiar senzația de anxietate. Prin joacă poți menține pisica într-o stare fizică și psihică perfectă.

Trebuie să-i acorzi în permanență atenție și  să o menții activă. Dezvoltă tot felul de activități alături de pisica ta care să implice și jucăriile.

 

Iti punem la dispoziție o multitudine de modele de jucării :interactive, plutitoare, de plush, bumbac, cauciuc. Cu siguranță vei găsi jucăria potrivită pentru felina ta preferată.