Sortează după:
Afișează:

Hrana umeda

Hrana umedă vine în completarea celei uscate pentru o nutriție sănătoasă și echilibrată a felinei tale.
ZooMania va pune la dispoziție o gamă variată de sortimente (plicuri și conserve), aparținând brand-urilor de top din domeniul pet, precum Nutraline, Royal Canin Felin, Pro Plan,Leonardo si multe altele.

Pisica este un animal carnivor, ceea ce inseamna ca are nevoie de hrana bogata si proteica cu continut ridicat de carne.

Pentru evitarea aparitiei bolilor si pentru a avea grija de sanatatea pisicii tale, este necesar sa ii oferi un meniu bazat pe carne care sa contina si vitamine, proteine, minerale si grasimi.

Hrana umeda ajuta in mentinerea hidratarii pisicilor deoarece aceasta contine mai multe lichide, apa avand un rol foarte important in digestia pisicii tale. Pisicile au tendinta de a nu bea apa atat cat este necesar, iar metoda simpla pentru a evita deshidratarea este sa ii oferi pisicii tale conserve/plicuri cu hrana umeda.

Hrana umeda se alege in functie de :

Ambalaj: conserva sau plicuri

Ingrediente: Carne, Curcan, Ficat, Miel, Orez, Ou, Pasare, Peste, Porumb, Pui, Rata, Somon, Ton, Vita etc.

Brand : Acana, Applaws, Bewi, Cat Concept, Gran Bonta, Hills, Leonardo, Mitzura, Nutraline, Perfect Fit, Purina, Royal Canin, Sanabelle, Whiskas etc.

Cantitate: Hrana umeda este diponibila in conserve sau plicuri de diferite gramaje.

Tip: Fara conservati, pisici sterilizate, supraponderale etc.

Hrana pentru pisici sensibile este formata din ingrediente ce sunt usor de digerat pentru pisicile care au o sensibilitate digestiva. Hrana din categoria pisicilor sensibile asigura sanatatea digestiva si o flora intestinala echilibrata.

Hrana indoor este special conceputa pentru pisicile crescute in apartament, care fac mai putina miscare. Acestea necesita hrana echilibrata si completa care sa contina nutrienti pentru o sanatate optima.

Hrana sterilised, continut ridicat de proteine si fibre pentru o senzatie de satietate rapida si de lunga durata.