In urma lansarii comenzii dumneavoastra  online sau telefonic veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 5 zile lucratoare de la data comenzii, in cazul obiectelor fragile (acvarii, neoane, terarii, lampi, custi de dimensiuni mari etc) livrarea poate dura intre 1-3 saptamani.

*Datorita greutatii foarte mari a anumitor produse din categoria asternut igienic pentru pisici, comandarea acestora se poate face doar o singura bucata.

Pentru cantitai mai mari ne puteti apela telefonic pentru a va calcula costul transportului.

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului. Daca unul sau mai multe produse nu sunt disponibile, o sa fiti contactati telefonic sau prin e-mail pentru modificarea comenzii sau comunicarea timpilor de livare.

Taxe de livare: Taxa unica de expediere are valoarea de 19 RON (TVA inclus) si se aplica doar comenzilor cu o valoare sub 199 RON, aceasta va fi inclusa in valoarea de ramburs de achitat in momentul livrarii comenzii.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Modalitati de plata:

  • Cu OP (ordin de plata) – pe baza facturii emisa catre dvs. In acest caz livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.
  • Ramburs, la livrare, in baza buletinului de expeditie prezent pe colet. In acest caz factura o veti gasi inclusa in pachet, alaturi de produse.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturata)
– taxa de livrare de 19 RON daca valoarea comenzii este mai mica de 199 RON.
Nu exista o valoare minima impusa pentru livrarea comenzilor de livrat  insa pentru comenzile cu o valoare mai mica de 199 RON se va percepe o taxa de livrare de 19 RON.

Deoarece vrem sa asigurăm clienţilor noştri o gamă variata de produse şi preţuri accesibile, preturile pot fi diferite intre locatiile fizice din tara si magazinul online. Ne rezervam dreptul de modificare a preturilor de vanzare atat pentru comercializarea online cat si din locatiile fizice existente in tara.