Sortează după:
Afișează:

ANSAMBLURI DE JOACA

La ZooMania gasiti o varietate de centre de joaca, acestea sunt perfecte pentru  odihnă, dar și pentru ascuțirea gheruțelor.

Prin zgariat felinele isi manifesta latura salbatica si jucausa, motiv pentru care este indicat sa le oferim posibilitatea de a-si manifesta aceasta latura.

De ce este necesar sa achizitionam un amsamblu de joaca pentru blanosul nostru?

  • Daca observam ca este plictisita, achizitionarea unui ansamblu este raspunsul, acesta o va tine ocupata reducand riscul de obezitate.

Un prim motiv pentru care pisicile sunt plictisite este lipsa de activitate zilnica si posibilitatea limitata de a isi manifesta instinctele naturale.

  • Pisicile pot fi destul de obraznice cand gasesc obiecte pe care doresc sa le zgarie, iar acest lucru poate fi destul de costisitor pentru dumneavostra. Prin zgarietura pisicile indeparteaza straturile moarte ale ghearelor, astfel gherutele pisicii vor fi ascuțite, puternice și sănătoase.
  • Felinele in special masculii isi marcheaza teritoriul prin miros si zgarieturi. Atunci cand pisicile zgarie mobilierul, tamplaria sau covorul este pentru a isi marca teritoriul fata de alte pisici, un comportament instinctual chiar daca este singura pisica din casa.
  • Dupa ce isi petrec timpul jucandu-se sau dormind, pisicile se agata de obiecte diferite pentru intinderea muschilor si pentru a isi flexa picioarele.
  • Mobila va fi protejata, deoarece unele pisici zgarie mobila, pentru ca nu au un spatiu special pentru a-si ascuti gherutele. Pisicile dezolta preferinte pentru diverse materiale, un exemplu fiind canapele sau fotolii din casa.