Sortează după:
Afișează:

Accesorii

Pisicile au nevoie de anumite accesorii.

Pentru divertismentul pisicilor, pe de alta parte, exista o intreaga gama de jucarii, care de care mai colorate si mai pufoase.

Ansambluri de joaca acoperite cu sisal, adevarate parcuri de distratie pentru animalele noastre favorite.

Usa swing

Toate felinele adora explorarea, de aceea trebuie sa ii oferim posibilitatea de a se simti libera si sa se aventureze la nevoie cu ajutorul usitelor SWING.

Pentru a i se oferi un mediu de viata activ,usile pot fi o modalitate perfecta care ii permite feline tale libertatea de a pleca si veni cand doreste.

De ce sa ii interzicem pisicii noastre libertatea de a sta in aer liber, sa simta vantul si soarele pe blanita, sa se rostogoleasca prin iarba si de a vana, toate aceste activitati le poate face cu ajutorul usitelor de la SWING.

Acestea sunt prevazute cu un sistem special de protective impotriva curentilor de aer si pot fi montate pe orice tip de usa.

Iarba Aromatica

Accesorii pentru stimularea comportamentului activ al pisicii se va folosi iarba aromatica,aceasta se poate impregna pe jucarii sau pe suprafetele speciale pentru zgariat, pentru a retrezi interesul  sau pentru a fi atrasa in locurile speciale pentru ascutirea gherutelor.

Cutite Pentru Tuns

Cutitele de tuns sunt special concepute pentru a obtine o finisare rapida si pentru netezirea parului de pisica. Dintii cutitelor permit tunderea mai rapida si mai singura, eliminind stresul pisicilor pe durata tunsului.