627,59lei

Stoc epuizat

SKU: 7151200046 Categories: ,

Descriere

Cu noile filtre externe Fluval Seria 06 ingrijirea pestilor devine mai usoara si mai distractiva.
Exceptand operatiunile ocazionale de intretinere, filtrele “bune“ pentru acvarii cer o atentie minima, si functioneaza silentios undeva “ in culise“. Seamana cu motorul unui automobil bine pus la punct, care “ toarce “ in liniste sub capota.

Intr-o lume ideala, crescatorii de pesti ar trebui sa se concentreze doar asupra placerii de a avea un acvariu in loc sa petreaca ore intregi cu intretinerea filtrului.

Acesta este modul in care gama noua de filtre externe Fluval Seria 06, continua sa reflecte filozofia Fluval : filtre care lucreaza in liniste si eficient in fundal, astfel incat ingrijirea pestilor de acvariu devine usoara si convenabila.

Filtrele externe Fluval Seria 06 sunt puternice si foarte silentioase.
Sunt acele filtre care lucreaza tacut, ascunse privirii, dar ale caror efecte sunt atat de evidente, se vad, se simt, ofera bucurie.

Ce este nou la Fluval Seria 06?
Noile filtre Seria 06 – care urmeaza seriei de succes 05 (105, 205, 305, 405)- ofera multe beneficii imbunatatite, inclusiv o mai buna filtrare, frecventa de intretinere redusa, configurare mai rapida, si functionarea silentioasa, toate proiectate pentru a face ingrijirea pestilor mult mai placuta.
Bazandu-se pe fundamentul solid al predecesorului sau, noul Fluval 06 vine acum cu multe imbunatatiri, inclusiv:
– Imbunatatirea performantei motorului hidraulic – reduce frecventa de intretinere, creste rata de debit si a presiunii
– Cresterea performantei de filtrare a apei – produce apa mai curata, mai sanatoasa
– O mai buna filtrare biologica prin adaugarea de material filtrant burete-Bio
– Design special al rotorului pentru atenuarea zgomotului, operare cu 8 % pana la 15% mai silentioasa
– Capacul rotorului reproiectat, care e mai putin predispus la a se sparge
– Sistem de amorsare reconfigurat pentru o pornire mult mai rapida
– Clame de prindere mult mai puternice pentru o inchidere mai sigura a filtrului
– Sisteme de conectare a furtunului mult mai sigure
– Sistemul patentat Valva Aqua-Stop, mai multe cosuri cu materiale filtrante, toate sistemele de conectare sunt acum, mai mult ca oricand, mult mai usor de manipulat

Recomandat pentru acvarii de apa dulce sau sarata, cu capacitatea de pana la 200 L.
Debit: 780 L/H

Include:
– 4 filtre burete
– 1 x 70 g carbon
– 1 x filtre pasla
– 1 x 120 g BIOMAX
– 1 x burete-Bio
– sistem valve AquaStop
– Furtun
– 2 clame conectoare
– Tub intrare/aspirare
– Protectie tub aspirare
– Duza iesire
– 2 garnituri
– Manual instructiuni
– Manual de pornire rapida

Filtrele externe Fluval 06 sunt disponibile in patru dimensiuni – 106, 206, 306, 406 – concepute pentru o gama larga de acvarii mici si mijlocii pentru pastrarea pestilor acasa sau pentru acvarii de prezentare/comerciale.

Convenabil si usor ca intotdeauna:
– Ca si toate seriile precedente de filtre externe Fluval, si Fluval Seria 06 face ca intretinerea acvariilor cu pesti sa fie pe cat posibil de usoara si lipsita de griji prin imbunatatirea caracteristicilor tehnice.
– Caracteristicile cheie includ sistemul patentat Valva Aqua-Stop pentru deconectarea usoara a furtunelor, deconectarea printr-o singura miscare a clamelor conectoare care usureaza intretinerea si curatarea filtrului, cosuri de filtrare multiple, interschimbabile, gata umplute cu material filtrant chimic, mecanic si biologic.
– In plus, forma unica a canistrei filtrului Fluval 06 permite umplerea cu 35-50% mai multa apa decat in cazul canistrelor rotunde cu dimensiuni asemanatoare, ceea ce duce la imbunatatirea circuitului apei print-un sistem complex de curatare si la cresterea timpului de contact al apei cu mediile filtrante.

Informații suplimentare

Debit