69,09lei

Stoc epuizat

SKU: 7141000035 Categories: , ,

Descriere

JBL PROSCAN – Test de analiza si diagnoza fotometrica a valorilor apei  prin intermediul telefonului smartphone. Testul masoara următorii parametri: pH, NO2, NO3, KH, GH, Cl2.

Cum functioneaza: descarcati gratuit aplicatia JBL Proscan, pe telefonul dumneavoastra (aplicatie diponibila pentru Apple IOS sau android). Porniti aplicatia si bucurati-va de citirea rapida si precisa folosind o tehnologie inovatoare, utilizata pentru prima data in analizarea apei.  Urmariti instructiunile aplicatiei, folosindu-va de cardul de culori „JBL Proscan color card”.  Puteti alege unul dintre cele trei moduri de analiza: acvariu de apa dulce, pond sau apa. In cazul in care selectam acvariu de apa dulce sau apa, aplicatia calculeaza si valoarea dioxidului de carbon, rezultata din masurarea pH-ului si KH-ului. In functie de analiza rezultata pentru acvariu de apa dulce sau pond, veti primi recomandari individuale cu produse JBL cu care veti putea regla valorile apei, ajungand la nivele optime recomandate.  Setand modul “APA”, veti primi doar o analiza simpla a valorilor apei analizate, fara alte sfaturi.

Nota importanta: dupa inmuierea scurta a betigasului de testare in apa de analizat timp de 2-3 secunde, acesta se va scutura usor de surplusul de apa dupa care se va pune pe cardul comparator cu grila de culori si se scaneaza cu telefonul smartphone(operatiunea se face la lumina naturala sau artificiala). Evitati lumina directa a soarelui sau umbra care pot afecta rezultatul scanat. Scanarea cu telefonul se face imediat dupa terminarea expirarii timpului dat de telefon, intarzierile ducand la inchiderea culorilor de pe betigas, implicit la o analiza incorecta. Pachetul contine: 24 betigase de analiza, card de culori calibrat JBL Proscan Color, si QR cod pentru a descarca aplicatia. Indicatorii apei sunt sensibili la umiditate,  scoateti din cutie doar cantitatea de benzi necesara pentru testare care se poate folosi imediat.

Informații suplimentare

Brand