258,21lei

Stoc epuizat

SKU: 21010001006 Categories: , ,

Descriere

Hrană completă pentru câini sterilizați de talie maxi (cu greutatea între 26 și 44 kg la vârsta adultă, peste vârsta de 15 luni) cu tendința de îngrășare.

Royal Canin este un sistem complet şi nutritiv conţine o formulă nutriţională specifică, concepută pentru a satisface nevoile dietetice diferite ale câinilor. Din cauza unui dezechilibru hormonal cauzat de castrare, câinii castraţi au nevoie de o alimentaţie adecvată, care le oferă toate elementele nutritive şi vitaminele necesare pentru sănătate.

După castrare, apetitul multor câini are tendinţa de a creşte, în acelaşi timp, cerinţele energetice sunt reduse. Acesti câini au tendinţa de a câştiga în greutate, ceea ce poate dăuna sănătăţii lor.

Hrana pentru caini Royal Canin Maxi Sterilised cu conţinut crescut de proteine şi moderat de grăsimi, conţine L-carnitină necesară pentru arderea grăsimilor, special concepută pentru nevoile nutritionale ale câinilor castrati de peste 15 luni de talie mare (26 – 44 kg).

Beneficii:

Greutate optima – Ajuta la mentinerea greutatii optime an cazul cainilor de talie mare sterilizati. Prin portii zilnice bine calculate si o reteta ce combina un continut ridicat de proteine (28%), unul scazut de grasimi (13%) si L-carnitina ce stimuleaza metabolizarea depozitelor de grasimi si mentine masa musculara.

Senzatie de satietate – Contribuie la diminuarea senzatiei de foame dintre mese, prin inducerea senzatiei de satietate.

Osatura si articulatii puternice – Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si articulatiilor intens solicitate an cazul cainilor de talie mare.

Ingrediente:
porumb, proteine de pasare deshidratate, grau, gluten de porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, grasimi animale, izolat de proteine vegetale*, pulpa de sfecla, drojdii, ulei de peste, minerale, ulei de soia, coji si seminte de Psyllium, ulei de Borago, crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).
*L.I.P.: Proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de digestibilitate

CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 28% – Continut de grasimi: 13% – Cenusa bruta: 4.9% – Celuloza bruta: 6.4%.

Informații suplimentare

Brand

Aroma

Cantitate

Talie

Tip

Varsta