182,69lei

Stoc epuizat

SKU: 3101510104 Categories: ,

Descriere

Royal Canin Weight Control este o hrana dietetica pentru cainii adulti, conceputa pentru a regla aportul de glucoza (diabet zaharat), avand un nivel scazut de carbohidrati cu digestibilitate ridicata.

Indicatii

Mentinerea greutatii

Supraponderabilitate

Diabet zaharat

Hiperlipidemie

Colita

Constipatie

Contraindicatii

Gestatie

Lactatie

Durata tratamentului

Pentru cainii diabetici sau predispusi la supraponderabilitate (sterilizare, predispozitii ale rasei etc.) hrana se prescrie pentru durata intregii vieti.

Mentine masa musculara

Continutul ridicat de proteina si prezenta L-carnitinei ajuta la combaterea cresterii in greutate in exces care contribuie la rezistenta insulinica.

Gluco-Modulare

Includerea de cereale cu indice glicemic scazut (orz, porumb), combinata cu actiunea gelifianta a mucilagiilor de Psyllium, permite limitarea hiperglicemiei postprandiale.

Sustine articulatiile

Sulfatul de condroitina si glucozamina ajuta la mentinerea mobilitatii articulatiilor.

Complex de antioxidanti

Complexul de antioxidanti cu actiune sinergica limiteaza degradarea ADN-ului cellular, intareste imunitatea si neutralizeaza radicalii liberi ale caror efecte negative se intensifica odata cu varsta.

IMPORTANT: acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Tip