39,69lei

Stoc epuizat

SKU: 7141000037 Categories: ,

Descriere

JBL Test Apa Nitrite Test-Set NO2

Serveşte pentru măsurarea exactă şi controlul periodic al conţinutului de nitrit în acvariile cu apă dulce şi apă marină.

Scala de culori: 9 culori, de la galben la roz.
Valori recomandate: 0,1 mg/l nitriti in apa proaspata.
Acest test este sufficient pentru 50 masuratori.
JBL test set pentru NO2, serveşte pentru măsurarea exactă şi controlul periodic al conţinutului de nitrit în acvariile cu apă dulce şi apă marină. Conţinutul de natriu trebuie să fie între 0,025 – 1,0 mg/l (ppm). Prin intermediul unei proceduri de compensare, special dezvoltată de JBL, se pot obţine rezultate exacte şi sigure şi în ape de acvariu care nu sunt perfect limpezi, in cazul filtrării cu turbă sau tratarea pestilor cu medicamente in cazul bolilor.

Instrucţiuni de folosire:

1. Clătiţi de mai multe ori ambele eprubete ca apa care trebuie analizată.
2. Folosind seringa din dotare, umpleţi fiecare eprubetă cu 5 ml de apă care trebuie analizată.
3. Într-una dintre cele două eprubete vărsaţi 5 picături di reactantul 1, agitaţi scurt, apoi vărsaţi 5 picături din reactantul 2, şi agitaţi din nou eprubeta. Lăsaţi să se odihnească până când culoarea este complet dezvoltată (aproximativ 3 minute).
4. Introduceţi ambele eprubete în blocul de comparaţie: cea cu reactantul la extremitatea netedă a blocului; cea cu apa pură (probă în alb) la extremitatea întretăiată a blocului.
5. Mutaţi blocul de comparaţie cu cele două eprubete sus şi jos de-a lungul gamei de culori, până când culoarea eprubetei cu reactantul corespunde culorii de sub proba în alb.
6. Citiţi conţinutul de NO2  pe marcajul blocului de comparaţie.

Informații suplimentare

Brand