592,69lei

Stoc epuizat

SKU: 7152000021 Categories: , ,

Descriere

JBL Sterilizator Procristal UV/C 11 W

Condițiile slabe de lumină si surplusul de nutrienți pot avea efecte negative asupra apei din acvariu și pot promova creșterea algelor. Algele plutitoare duc la  turbidități verzui și albicioase.

Clarificatorul de apă JBL elimină întunecarea cauzată de bacterii și alge plutitoare. Apa de acvariu trece prin carcasa rezistentă la radiații UV a clarificatorului. Radiația UV-C ucide bacteriile, germenii și algele plutitoare pe măsură ce trece apa. Eficiența acestui clarificator de apă UV-C este deosebit de mare, deoarece cilindrul de sticlă este înconjurat de o folie reflectorizantă din oțel inoxidabil care reflectă UV- Radiația C, dublând astfel eficiența. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la eliminarea algelor persistente, cum ar fi algele cu fir, deoarece sporii lor sunt, de asemenea, în mare parte omorâți.

Nu există efecte secundare nocive
Nicio modificare a valorilor apei / nicio influență negativă asupra bacteriilor esențiale de curățare din filtru.

Ușor de instalat
Conectați clarificatorul de apă la filtrul extern sau la o pompă de apă separată. Datorită cotului de 90 ° inclus în pachet, orice poziție de instalare este posibilă.

Siguranță
Clarificatorul de apă JBL UV-C este testat TÜV și are un comutator de siguranță pentru oprirea automată la deschiderea dispozitivului. Carcasa este rezistentă la radiații UV și are pereți robusti. Este echipat cu o lampă LED care indică dacă lampa UV-C funcționează.

Informații suplimentare

Brand