83,99lei

Stoc epuizat

SKU: 3101000504 Categories: ,

Descriere

Pisoii au nevoie de cantități optime diferite de nutrienți pentru o dezvoltare sănătoasă. Acești nutrienți trebuie să fie perfect echilibrați, deoarece o cantitate prea mare poate să fie la fel de dăunătoare ca o cantitate prea mică.  De asemenea este important să se utilizeze ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă, sensibilă în mod special în această perioadă a vieții. Hills Feline Kitten Pui  este o nutriție perfect echilibrată care se adresează nevoilor individuale ale pisoiului tău, evitând orice deficit sau exces de nutrienți.

  • Antioxidanţi clinic dovediţi pentru un sistem imunitar sănătos.
  • Ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă.
  • Conține acidul gras omega-3 DHA pentru dezvoltarea optimă a creierului și pentru a spori vigilența și viteza de reacție.

Pui: Carne de pui (32%), carne de porc, concentrat de proteine din mazăre, amidon de tapioca, minerale, somon, făină de grâu, celuloză, ou deshidratat, proteine, amidon de porumb, dextroză, ulei de pește, ulei de floarea soarelui, DL-metionină, vitamine, taurină, oligoelemente și beta caroten. Colorant natural: caramel.

 

Informații suplimentare

Brand

Tip