NORWIN PLIC NORVIPAR 10 G

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod de bare: 7131000386

4,19 RON
OR

Prezentare

Hrană completă super premium sub formă de fulgi îmbogăţită cu Flatumin si Astaxantină. Ideală pentru hrănirea corectă a peştilor ovovivipari.
Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg, creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii.
Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.
Hrana conţine suplimente din plante precum salata verde, spanac, morcovi si fitoplancton ceea ce o face specială pentru peştii ovovivipari, dar şi o sursa complementară de hrană pentru toti peştii.

NORWIN PLIC NORVIPAR 10 G

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Notă

Hrană completă super premium sub formă de fulgi îmbogăţită cu Flatumin si Astaxantină. Ideală pentru hrănirea corectă a peştilor ovovivipari. Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg, creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii. Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie. Hrana conţine suplimente din plante precum salata verde, spanac, morcovi si fitoplancton ceea ce o face specială pentru peştii ovovivipari, dar şi o sursa complementară de hrană pentru toti peştii.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.