NORWIN PLIC FISHSENSE 10 G

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod de bare: 7131000388

4,69 RON
OR

Prezentare

Hrană completă specială sub formă de fulgi îmbogăţită cu Flatumin şi Astaxantină cu un conţinut ridicat de Artemia Salina şi larve de ţanţari. Este un deliciu pentru toţi peştii tropicali.
Irezistibilă chiar şi pentru cei mai mofturoşi peşti.
Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg, creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii.
Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.

NORWIN PLIC FISHSENSE 10 G

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Notă

Hrană completă specială sub formă de fulgi îmbogăţită cu Flatumin şi Astaxantină cu un conţinut ridicat de Artemia Salina şi larve de ţanţari. Este un deliciu pentru toţi peştii tropicali. Irezistibilă chiar şi pentru cei mai mofturoşi peşti. Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg, creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii. Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.