NORWIN PLIC COLORMAX 15 G

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod de bare: 7131000387

4,69 RON
OR

Prezentare

Hrană completă super premium pentru intensificarea culorilor naturale ale peștilor îmbogăţită cu L-carnitină şi Astaxantină
Hrană de calitate superioară sub formă de granule pentru toate speciile de pești ornamentali, ce conține toate proteinele necesare. Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.
Datorită calităţii superioare a ingredientelor folosite, este o hrană complementară benefică tuturor peştilor ornamentali.

NORWIN PLIC COLORMAX 15 G

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Notă

Hrană completă super premium pentru intensificarea culorilor naturale ale peștilor îmbogăţită cu L-carnitină şi Astaxantină Hrană de calitate superioară sub formă de granule pentru toate speciile de pești ornamentali, ce conține toate proteinele necesare. Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie. Datorită calităţii superioare a ingredientelor folosite, este o hrană complementară benefică tuturor peştilor ornamentali.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.