NUTRALINE DOG PUPPY&JUNIOR MAXI 3 KG NOU

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod de bare: 2101000900

Pret obisnuit: 48,79 RON

Pret promo: 41,47 RON

OR

Prezentare

Prezentare
Hrană superpremium pentru căței în creștere, de talie mare în creștere (>50 kg până la 18 luni, >100 kg până la 24 luni) și cățele de talie mare în ultima fază de gestație și în perioada lactației.

Gust și aromă irezistibile chiar și pentru cei mai pretențioși căței.

– Conținut ridicat de carne proaspătă de pui.
– Cu extract de drojdie de bere: pentru o stare de bine generală și un aspect sănătos al pielii și părului.
– Cu orez: sursă de carbohidrați foarte digestibili, ușor asimilabili pentru a susține funcționarea optimă a aparatului digestiv.
– Nu conține conservanți artificiali.
– Nu conține gluten de porumb adăugat.

Compoziție: carne de pasăre deshidratată (30%), orez (29%), carne proaspătă de pui (12%), porumb, grăsime animală, fructooligozaharide – FOS, pulpă uscată de cicoare, ulei de somon, drojdie de bere, extracte de ierburi (psyllium, calendula, curcuma), yucca schidigera.

NUTRALINE DOG PUPPY&JUNIOR MAXI 3 KG NOU

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Notă

Prezentare Hrană superpremium pentru căței în creștere, de talie mare în creștere (>50 kg până la 18 luni, >100 kg până la 24 luni) și cățele de talie mare în ultima fază de gestație și în perioada lactației. Gust și aromă irezistibile chiar și pentru cei mai pretențioși căței. – Conținut ridicat de carne proaspătă de pui. – Cu extract de drojdie de bere: pentru o stare de bine generală și un aspect sănătos al pielii și părului. – Cu orez: sursă de carbohidrați foarte digestibili, ușor asimilabili pentru a susține funcționarea optimă a aparatului digestiv. – Nu conține conservanți artificiali. – Nu conține gluten de porumb adăugat. Compoziție: carne de pasăre deshidratată (30%), orez (29%), carne proaspătă de pui (12%), porumb, grăsime animală, fructooligozaharide – FOS, pulpă uscată de cicoare, ulei de somon, drojdie de bere, extracte de ierburi (psyllium, calendula, curcuma), yucca schidigera.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.