NUTRALINE DOG ADULT MINI EXIGENT 1 KG NOU 4 +1 GRATIS

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod de bare: 2101000902

Pret obisnuit: 100,95 RON

Pret promo: 80,76 RON

OR

Prezentare

Hrană superpremium pentru câini adultți de talie mică (1-10 kg) care sunt pretențioși și mofturoși.

– Conținut ridicat de carne proaspătă de pui.
– Cu extract de drojdie de bere pentru o stare de bine generală și un aspect sănătos al pielii și părului.
– Cu orez: sursă de carbohidrați foarte digestibili, ușor asimilabili pentru a susține funcționarea optimă a aparatului digestiv.
– Nu conține conservanți artificiali.
– Nu conține gluten de porumb adăugat.

Compoziție: carne de pasăre deshidratată (28%), orez (26%), porumb, carne proaspătă de pui (13%), porumb, grăsime animală, fructooligozaharide – FOS, pulpă de cicoare uscată, ulei de somon, drojdie de bere, extracte de plante (psyllium, curcuma), yucca schidigera.

NUTRALINE DOG ADULT MINI EXIGENT 1 KG NOU 4 +1 GRATIS

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Notă

Hrană superpremium pentru câini adultți de talie mică (1-10 kg) care sunt pretențioși și mofturoși. – Conținut ridicat de carne proaspătă de pui. – Cu extract de drojdie de bere pentru o stare de bine generală și un aspect sănătos al pielii și părului. – Cu orez: sursă de carbohidrați foarte digestibili, ușor asimilabili pentru a susține funcționarea optimă a aparatului digestiv. – Nu conține conservanți artificiali. – Nu conține gluten de porumb adăugat. Compoziție: carne de pasăre deshidratată (28%), orez (26%), porumb, carne proaspătă de pui (13%), porumb, grăsime animală, fructooligozaharide – FOS, pulpă de cicoare uscată, ulei de somon, drojdie de bere, extracte de plante (psyllium, curcuma), yucca schidigera.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.