Zoomania SRL – Politica De Confidenţialitate a site-ului web

Termeni si conditii de utilizare 

Acest site Web este administrat in Romania de catre sau din partea SC Vabro Retail SRL cu sediul social in Romania, Municipiul Ploiești, Str. Afinelor, Nr. 11 Bis, judetul Prahova, avand C.U.I RO 16871191, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/2231/2004, telefon 0244 434 003, fax 0244 434 167, e-mail office@vabro.ro

Această politica se aplica in cazul informatiilor dumneavoastra cu caracter personal, informatii care sunt colectate si utilizate de catre noi.

Politica de confidentialitate

S.C. VABRO RETAIL S.R.L in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.zoomania.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care se aplica prezenta Politica de confidentialitate.Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la aceasta si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.S.C.

S.C. VABRO RETAIL S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.zoomania.ro precum si Politica de confidentialitate fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Prelucrarea datelor cu caracter personalPrin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare cum ar fi nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice sau culturale. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. VABRO RETAIL SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/utilizator.S.C. VABRO RETAIL SRL este operator de date cu caracter personal sub nr.38218.Conform cerintelor legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata, S.C. VABRO RETAIL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii. S.C. VABRO RETAIL S.R.L respecta dreptul la confidentialitatea datelor  fiecarei persoane care acceseaza www.zoomania.ro

S.C. VABRO RETAIL S.R.L nu va colecta date personale despre Utilizatori (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) numite in continuare “Date Personale” exceptand situatia in care Utilizatorii insisi comunica aceste date.

Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Zoomania.ro colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare: 

- Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.zoomania.ro; 
- Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
- Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor/ serviciilor Zoomania.ro, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de produse/ servicii si a comportamentului consumatorului;
- Participarea la concursuri;
- Activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.zoomania.ro),  efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse;
- Cercetari de piata;
- Urmarirea datelor de vanzari;       
- In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.zoomania.ro:

– nume, prenume, adresa (domiciliu/resedința), e-mail, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului
– locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legătura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul www.zoomania.ro, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies.
Pentru activitati comerciale de vanzari de servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.zoomania.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica:
– nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, adrese de livrare.
Pentru reclama, marketing ai publicitate, activitati de promovare a serviciilor Zoomania.ro, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative)
– nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/reședinta).
Pentru activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite de Zoomania.ro:
– nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), voce, alte date care rezulta din evaluarea produselor de catre clienti.In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus și de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justiție si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, in acord cu dispozițiile legale.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Zoomania.ro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate anterior. 

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv: 
- de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastre cu caracter personal, conform legii;
- de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal;
- de intervenție asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal;
- de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
- de a vă opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitați rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in condițiile  legii;
- in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
- de a va adresa justiției in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislației in materie.
Datele inregistrate de Zoomania.ro nu se vand catre terți si sunt folosite doar în scopul imbunatațirii serviciilor Zoomania.ro.

Pe baza unei solicitari transmise pe adresa de e-mail relatiiclienti@zoomania.ro, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
-  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; 
-  transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; 
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. Orice persoana are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor ce o privesc. 

Durata prelucrarii datelor

Va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opoziție, in conditiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001. De asemenea, Zoomania.ro poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungată, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru efectuarea de statistici, imbunatațirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata. 

De asemenea, Zoomania.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Zoomania.ro a incheiat parteneriate in vederea livrarii produselor comandate (respectiv Urgent Cargus S.A.) sa aiba acces la datele cu caracter personal ale cumparatorului. 
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

MODULELE „COOKIE” SI SEMNALIZATOARELE WEB

Utilizam module „cookie” pentru anumite zone ale site-ului nostru Web. Modulele „cookie” sunt fisiere care stocheaza informatii pe unităţile de hard disk sau browsere.
Ele permit acestui site Web sa recunoasca daca l-ati mai vizitat inainte. Modulele „cookie” ne permit sa aflam care sectiuni ale acestui site Web sunt cele mai populare, deoarece putem vedea ce pagini acceseaza vizitatorii si cat timp petrec pe acestea. Studiind aceste informatii putem adapta mai usor acest site Web pentru a se potrivi necesitatilor dumneavoastra si va putem oferi o experienta de utilizare mai personalizata. De exemplu, modulele „cookie” ne permit sa ne asiguram ca informatiile afisate la urmatoarea dumneavoastra vizita pe acest site Web se vor conforma preferintelor dumneavoastra.

Puteti configura browser-ul pentru a accepta toate modulele „cookie”, pentru a respinge toate modulele „cookie” sau pentru a va anunta in momentul in care este trimis un modul „cookie”. Fiecare browser este diferit, deci verificati meniul „Ajutor” al browser-ului dumneavoastra pentru a afla cum sa modificati preferintele privind modulele cookie. De exemplu, in Microsoft Internet Explorer, puteti sterge sau dezactiva module cookie selectand „Tools/Internet Options” (Instrumente/Optiuni Internet) si revizuind setarile de confidentialitate sau selectand „delete cookies” (stergere module cookie). Retineti totusi ca acest site este proiectat pentru a functiona utilizand module cookie si ca dezactivarea acestora poate afecta utilizarea acestui site Web şi va poate impiedica sa beneficiati de acesta in totalitate.

Noi nu facem schimb de module „cookie” cu niciun site apartinand unei terte parti si cu niciun furnizor extern de date.

Acest site Web si comunicatiile generate din utilizarea si/sau inregistrarea pe acest site Web, cum ar fi de exemplu, e-mailurile promotionale, pot contine imagini electronice cunoscute sub numele de „semnalizatoare Web”. In general, semnalizatoarele Web functionează impreuna cu modulele cookie si le putem utiliza impreuna cu acestea pentru (de exemplu):

- a numara vizitatorii acestui site Web;
- a vedea daca ati dat curs unui e-mail sau daca ati facut click pe un link, de exemplu, atunci cand aceasta este o conditie pentru a va inscrie intr-o competitie;
- a afla cat de eficienta a fost o campanie de marketing sau o competitie;
- a stabili nivelurile de interes pentru anumite elemente sau aspecte ale acestui site Web sau pentru anumite produse si servicii disponibile pe acest site Web;
- a evalua daca reclamele sau competitiile genereaza vanzari; sau
- a intelege cat de popular este un produs sau un serviciu si modul in care nivelurile de interes variaza de la un anumit produs sau serviciu Zoomania.ro la altul.
Zoomania.ro este operator autorizat de date cu caracter personal.